• FRI FRAGT OVER 500 DKK
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 1 ÅRS GARANTI PÅ MASKINER

Silver bubliq drink carbonator inkl. kulsyrepatron

Sparkle anything!
Med bubliq drink carbonator kan du tilsætte kulsyre til ALLE dine drikkevarer! Vand, vin, cocktails, juice, lemonade, og meget mere. Med bubliqs unikke betjening og Air-Charge™ teknologi er det nemt og hurtigt at lave sprudlende danskvand og lækre drinks! Stållegeringen består af stål på ydersiden og plast på indersiden, som sikrer maskinen et eksklusivt look, der med garanti vil pryde dit køkkenbord.

Inkluderet:

  • Silver bubliq drink carbonator inkl. BPA-fri plastflaske
  • 1 x låg med kulsyrerør & 1 x alm. låg
  • 1 Nordic Soda kulsyrepatron
  • Manual

DKK 998,00

Ikke på lager

Del på facebook
Del på pinterest
Del på email

Silver bubliq drink carbonator inkl. kulsyrepatron

Beskrivelse

Hvem er bubliq skabt til?

bubliq drink carbonator er til dig der hverken går på kompromis med design, betjening eller funktionalitet. Den er til dig, der forventer lidt mere. Til dig der forventer en sodavandsmaskine, som både tager sig godt ud og fylder minimalt. Og så er den til drinksentusiasten, der elsker at eksperimentere med drinks og cocktails.

Tilsæt bobler til ALT

bubliq er mere end en sodavandmaskine. Det er en drink carbonator der sætter kulsyre til ALLE dine drikkevarer. Prøv f.eks. at forvandle din hvidvin til mousserende vin, lav en lemonade med blid brus, eller måske en sprudlende Mojito? bubliq drink carbonator sætter bobler til ALT – selv drikke med frisk frugt og grønt! Vidste du, at frugt og grønt frigiver mere smag til din drik, når det tilsættes kulsyre? Smag selv efter ved at tilsætte frisk mynte, næste gang du laver danskvand.

Innovativ teknologi

Med bubliqs patenteret Air-Charge™ teknologi, har det aldrig været lettere at tilsætte kulsyre til dine drikkevarer. Skru låget på flasken, indsæt flasken på standen, og tilsæt kulsyre med et par få tryk på toppen. Med Air-Charge™ teknologien sætter bubliq en ny standard inden for betjening af sodavandsmaskiner. Det er slut med at skrue store, besværlige flasker på plads som på de gamle sodavandmaskiner.

Stilrent design

bubliq drink carbonator vil med sit minimalistiske design passe godt ind i alle hjem. Maskinen er med sine 8 cm. i bredden, verdens slankeste sodavandsmaskine! Den optager minimal plads på køkkenbordet, og flasken vil med sit høje, slanke udseende pryde ethvert bord.

Robust og pålidelig

Det patenteret kulsyresystem gør det muligt at tilsætte kulsyre til dine drikkevarer sikkert og nemt. Overtryksventilen vil ligeledes sørge for at du aldrig kommer til at overfylde flasken med tryk. bubliq drink carbonator er fremstillet i en robust kvalitet og har en stållegering, som sikrer den et eksklusivt touch og finish. Flasken er desuden BPA-fri, fri for phthalater samt anden skadelig kemi.

Kompatibel med markedets kulsyrepatroner

Har du i forvejen en kulsyrepatron fra SodaStream eller AGA? Ingen problem! bubliq drink carbonator er kompatibel med begge mærker. Uanset mærke og ventil, skal du blot sikre dig at kulsyrepatronen indeholder 425 gram. I denne pakke  medfølger der en ny kulsyrepatron fra Nordic Soda. Deres kulsyre er naturligt fremstillet i Danmark, og 30% billigere end markedsprisen.

Nem at rengøre

Kulsyrerøret er monteret i låget, og kan derfor let rengøres. Ved at holde kulsyrerøret rent, sikrer du at hygiejnen altid er i top! Sætter du kulsyre til andre væsker end vand, skal kulsyrerøret altid rengøres, så sukker og andre tilsætningsstoffer ikke tilstopper ventilen. Kulsyrerøret rengøres med varmt vand og mildt opvaskemiddel. Flasken eller kulsyrerøret tåler ikke opvaskemaskine.

Støt en god sag

Når du laver danskvand og sodavand på din sodavandsmaskine, sparer du både penge og skåner miljøet for tonsvis af plastemballage. Ved køb af bubliq drink carbonator støtter du The Great Bubble Barrier med 1 EUR og er med til at mindske udledningen af plastik i vores verdenshave. Læs med her og bliv klogere på hvordan man ved hjælp af bobler kan indsamle 80% af alt plastik der ender i vores have.

Produkt dimensioner:

Højde: 42,5 cm.
Bredde: 8 cm.
Dybde: 16,5 cm.

Maskinens vægt uden kulsyrepatron: 0,7 kg.

Maskinens materiale: Stållegering bestående af plast og børstet stål.

En fod i bunden kan drejes ud for at tilføre ekstra stabilitet til maskinen.

Flaskens materiale: BPA-fri plast
Max. indhold i flaske: 800 ml.
Flaskens mål inkl. låg:
H: 37,2
Ø: 6,8 cm

Temperatur: +4 til +40° C grader. Flasken tåler ikke opvaskemaskine!

________________

Er du nysgerrig på hvad vi ellers tilbyder? Se vores fulde sortiment under Maskiner og tilbehør.

Yderligere information

Vægt 3.2 kg
da_DK
sv_SE en_GB da_DK

Vi benytter cookies til at give dig den bedste brugeroplevelse samt til annonceringsmæssige og analytiske formål. Ved at fortsætte, antager vi, at du godkender brugen af samtlige cookies på hjemmesiden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 6 lækre drinksopskrifter!