Cookie- och Privatpolitik

Introduktion

När du besöker vår websida samlas det in uppgifter om dig, dessa används för att anpassa och förbättra vårt innehåll och ge dig de mest relevanta erbjudanden.

Websidan använder "cookies", det är en text fil som sparas på din dator, mobil eller motsvarande med målet att känna igen, komma ihåg inställningar, utföra statistik och rikta annonser. Cookies kan inte innehålla skadliga koder som t.ex. virus.

Vad används cookies till på websidan?

  1. Till att säkra websidans funktionalitet och för att se om du accepterat cookies eller inte.
  2. Trafikmätning och besöksstatistik som vi använder oss av är till för att förbättra användarupplevelsen. Här använder vi oss av Google Analytics till att anonymt föra statistik.
  3. Websidan samlar också in uppgifter genom tredjeparts cookies. Dessa cookies från Google Ads och Facebook som används till målinriktad annonsering och kommunikation till dig baserat på ditt besök på websidan. Din person är anonym för bubliq.com och vi kan till exempel inte se din personliga profil vid besök på websidan.

Personuppgifter

Generellt

Personuppgifter är all slags information som där på ett eller annat sätt berör dig. När du utnyttjar vår websida samlar och behandlar vi ett antal sådana informationer. Det sker t.ex när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller gör köp via websidor.

Vi samlar och behandlar typiskt följande typer av information: Ett unikt ID och tekniska uppgifter om din dator, tablet eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografiska placering samt vilka sidor du tittar på. Med det omfång du själv ger samtycke till och information du själv skriver ner så behandlas dessutom: Namn, telefonnummer, e-mail, adress och betalningsupplysningar. Dessa vill typiskt vara i förbindelse med ett köp.

Säkerhet

Vi behandlar dina personuppgifter säkert och förtroligt i överensstämmelse med gällande laggivning, härunder persondata- och dataskyddslagen. Dina uppgifter blir endast använda till det de samlats in för.

Syfte

Uppgifter används till att identifiera dig som användare och visar dig de annonser som vill ha största sannolikhet för att vara relevanta för dig. Vidare används uppgifterna till att registrera dina köp och betalningar samt för att kunna leverera den service du efterfrågat som t.ex. att ta emot ett nyhetsbrev. Där utöver använder vi uppgifterna till att optimera vår service och innehåll för dig.

Lagringstid

Uppgifterna lagras inom den tidrymd vilket det är tillåtet enligt laggivning och vi raderar dem när vi anser att de inte nödvändiga. Tiden avhänger på karaktären av uppgifter och bakgrunden till lagringen. Det är därför inte möjligt att ge en generell tidram för när informationen raderas.

Spridande av uppgifter

Data om ditt användande av websidor, vilka annonser du mottagit och eventuellt tittar på, geografisk placering, kön, åldersegment skickas till tredje part i det omfång att dessa uppgifter är kända. Du kan se vilka tredjeparter det är tal om i avsnittet om "Cookies" enligt ovan. Uppgifterna används till målriktade annonser.

Vi använder oss därav av flera tredjeparter till lagring och behandling av data. Dessa behandlar uteslutande uppgifter enligt våra krav och skall inte användas till egna föremål.l.

Att ge uppgifter så som namn och e-mail, m.m kommer endast ske om du samtycker till det. Vi använder endast databehandlare i EU eller i landet, som kan ge dig dina uppgifter tillräcklig säkerhet.

Insikt och beklagan

Du har rätt till att få upplysningar och vilka personuppgifter vi har lagrat om dig. Du kan dessutom till meddela oss om att uppgifterna inte får användas. Du kan också kalla tillbaka ditt samtycke för, att det blir blir lagrat uppgifter om dig. Om de uppgifter som behandlar dig är felaktiga, har du rätt att rätta dessa eller få dem raderade. Förfrågan om sådan kan skickas till: info@bubliq.com.Om du vill föra klagan över vår behandling av dina personuppgifter har du också möjlighet att ta kontakt med Datainspektionen.

Udgiver
Websidan ägs och drivs av:

bubliq ApS
Stefansgade 41
2200 Köpenhamn
Telefon: +45 93 93 70 45
E-mail: info@bubliq.com.